این روزها که روزهایی بین زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم کم کم در میوه فروشی ها توت فرنگی ها دارند چشمک می زنند.
این روزها که روزهایی بین زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم کم کم در میوه فروشی ها توت فرنگی ها دارند چشمک می زنند. به همین مناسبت دسری ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
زرده تخممرغ: ۶ عدد
خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین: ۳قاشق سوپخوری
آب سرد:یکدوم پیمانه
رنگ هلویی خوراکی: چند قطره به دلخواه
وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
آب پرتقال: یک و نیم پیمانه
توت فرنگی رنده شده: ۲۰ عدد
روش تهیه:
۱٫ ابتدا شکر، زردههای تخممرغ و وانیل را داخل کاسه همزن ریخته و آنها را مخلوط میکنیم، تا جایی که پف کنند . سپس خامه را اضافه کرده هم میزنیم و مواد را به همراه آب پرتقال وتوت فرنگیهای رنده شده داخل ظرف چدنی روی حرارت ملایم میگذاریم و مدام هم میزنیم تا کرم جوش آید.
۲٫ وقتی مایه ما به نقطه جوش رسید فورا از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم تا سرد شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب میکنیم و داخل کرم میریزیم.
۳٫ همیشه به این نکته باید دقت کنیم که کرم و ژلاتین هیچکدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب میریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
منبع: برترین ها
Share the post "کرم ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی"
- Google+
Related posts:
- طرز تهیه مــارمالاد پرتقال
- طرز تهیه مــارمالاد پرتقال
- طرز تهیه مــارمالاد پرتقال
- طرز تهیه مــارمالاد پرتقال
Tweet | ![]() |