سیر رو روی شعله پایین سرخ کرده تا زمانی که رنگش قهوه بشه (مواظب باشین نسوزه). بذارینش کنار.

عدسی سیر

مواد لازم:
۳ حبه سیر متوسط
نصف فنجان عدس قرمز (خیس خورده در آب برای ۸ ساعت و آبکشی شده)
دو قاشق چایخوری آبلیمو
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز بوداده
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل
۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
نمک
طرز تهیه:

سیر رو روی شعله پایین سرخ کرده تا زمانی که رنگش قهوه بشه (مواظب باشین نسوزه). بذارینش کنار.

عدس، نمک و یه فنجان و نصفی آب رو در یه زود پز ریخته و بذارین سه سوت بزنه.

قبل از اینکه درب زودپز رو باز کنین اجازه بدین بخار خارج بشه. عدس رو آبکشی کرده و با آب سرد تازش کنین. بذارینش کنار.

همه مواد تشکیل دهنده از جمله عدس و سیر رو در یه مخلوط کن ریخته و هم بزنین تا زمانی که صاف بشه.

به یه کاسه انتقالش داده و برای یک ساعت داخل یخچال بذارینش.

خنک سرو کنین.

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه