ﻧﺎﺳﯽ ﮔﻮﺭﻧﮓ ﺍﯾﺎﻡ ﭘﺎﭘﺮﯾﮏ، ﺍﺳﻤﺶ ﺳﺨﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﭘﺨﺘﺶ ﺁﺳﺎﻥ ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺍﺳﺖ

طرز تهیه غذایی خوشمزه و آسان…

ﻧﺎﺳﯽ ﮔﻮﺭﻧﮓ ﺍﯾﺎﻡ ﭘﺎﭘﺮﯾﮏ
ﺍﺳﻤﺶ ﺳﺨﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﭘﺨﺘﺶ ﺁﺳﺎﻥ ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺍﺳﺖ
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ۲ ﻧﻔﺮ :
.۱ ﺑﺮﻧﺞ ﭘﺨﺘﻪ : ۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
.۲ ﺳﯿﻨﻪ ﻣﺮﻍ: ۱ ﻋﺪﺩ
.۳ ﻧﺨﻮﺩ ﺳﺒﺰ، ﻫﻮﯾﺞ ﻭ ﺫﺭﺕ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﺴﺮﻭﯼ : ۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺳﺮﺧﺎﻟﯽ
.۴ ﭘﯿﺎﺯ ﮐﻮﭼﮏ : ۱ ﻋﺪﺩ، ﺧﻼﻝ ﺩﺭﺷﺖ
.۵ ﺳﯿﺮ : ۳ ﺗﺎ ۴ ﺣﺒﻪ، ﺭﯾﺰ ﯾﺎ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ
.۶ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﺒﺰ : ۲/۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ، ۳ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﺑﺮﺵ ﺧﻮﺭﺩﻩ
.۷ﻫﻮﯾﺞ ﺧﻼﻝ ﺷﺪﻩ : ۲/۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
.۸ ﮔﻞ ﮐﻠﻢ : ۲/۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﮔﻞ ﺷﺪﻩ
.۹ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ : ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
.۱۰ ﺳﺲ ﺗﻨﺪ ﻗﺮﻣﺰ : ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
.۱۱ ﺳﻮﯾﺎ ﺳﺲ : ۲/۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
.۱۲ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ : ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
.۱۳ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ : ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ
.۱۴ ﺁﺏ : ۱ ﻭ ۲/۱ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
.۱۵ ﺭﻭﻏﻦ : ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﻨﺎﺳﺐ

طرز تهیه غذایی خوشمزه و آسان...
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
ﻣﺮﺣﻠﻪ ۱ – ﭘﯿﺎﺯ ﺧﻼﻟﯽ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﯽ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﺭﻭﻏﻦ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ
ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ .
ﻣﺮﺣﻠﻪ ۲ – ﺳﯿﻨﻪ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎﺭﯾﮏ ﻭ ﺑﻠﻨﺪ ﺑﺮﺵ ﺑﺰﻧﯿﺪ، ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺣﺒﻪ ﺍﺯ ﺳﯿﺮ ﺑﻪ
ﭘﯿﺎﺯ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺭﻧﮓ ﺩﻫﺪ .
ﻣﺮﺣﻠﻪ ۳ – ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ، ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ، ﻫﻮﯾﺞ ﺧﻼﻟﯽ ﺷﺪﻩ، ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﺒﺰ ﻭ ﮔﻞ ﮐﻠﻢ ﺭﺍ
ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ۲ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ . ﺳﭙﺲ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ، ﺳﺲ ﺗﻨﺪ، ﺳﻮﯾﺎ
ﺳﺲ ﻭ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ، ﺩﺭﺏ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ
ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﻧﺪ .
ﻣﺮﺣﻠﻪ ۴ – ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﯽ ﺑﺎ ﺣﺠﻢ ﺑﺮﻧﺞ، ﺭﻭﻏﻦ ﺭﺍ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﻣﺎﺑﻘﯽ ﺳﯿﺮ ﺭﺍ
ﺑﻬﻤﺮﺍﻩ ﻧﺨﻮﺩﻓﺮﻧﮕﯽ، ﻫﻮﯾﺞ ﻭ ﺫﺭﺕ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﻭﻟﯽ ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺑﺎﺷﯿﺪ
ﺗﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺭﻧﮓ ﻧﺪﻫﺪ . ﺳﭙﺲ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ۲ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ .
ﻣﺮﺣﻠﻪ ۵ – ﺑﺮﻧﺞ ﺳﺮﺥ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻓﺸﺎﺭ ﺩﻫﯿﺪ، ﺳﭙﺲ
ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ، ﺧﻮﺭﺵ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ
ﮐﺎﻫﻮ، ﺧﯿﺎﺭ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ.

گرداوری شده توسط تهران ۹۸

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه