غوره، لواشک، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، رب گوجه فرنگی هر کدام به میزان دلخواه

طرز تهیه تتالی (ته تالی)

 

طرز تهیه تتالی (ته تالی)

غذاهای محلی اراک – طرز تهیه تتالی (تتالی)
تتالی(ته تالی) جز غذاهای محلی اراک محسوب می شود .

آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه تتالی(ته تالی) برای ۴ نفر :

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
پیاز بزرگ ۳ عدد
گوجه فرنگی ۶ عدد
فلفل دلمه بزرگ ۱ عدد

طرز تهیه تتالی(ته تالی) :

چاشنی های غذا:
غوره، لواشک، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، رب گوجه فرنگی هر کدام به میزان دلخواه

نصف قاشق غذاخوری ،به اندازه ای که کف تابه چرب شود روغن را در تابه میریزیم. ۲ عدد از پیازها را نگینی خورد می کنیم و درتابه میریزیم. یکی از پیازها را در گوشت چرخکرده رنده میکنیم و خوب ورز میدهیم وکمی نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به گوشت اضافه میکنیم. به اندازه کمتر از کف دست از گوشت چرخ کرده برمیداریم و به شکل گرد درمی آوریم و روی پیاز در تابه میچینیم. سیب زمینی ها را پوست کنده و بصورت گرد ،گرد میبریم و روی گوشت ها می چینیم ،همینطورگوجه فرنگی ها و فلفل را گرد میکنیم و روی سیب زمینی می چینیم. سپس مواد چاشنی غذا را اضافه می کنیم. در آخر هم رب گوجه را در یک لیوان آب حل میکنیم و روی غذا میریزیم.

 

طرز تهیه تتالی (ته تالی)

اشپزی سنتی – تتالی یا ته تالی
درب تابه را می گذاریم و شعله گاز را کم می کنیم تا به آرامی بپزد ، این غذا با نان سرو می شود .
از خوردن غذای محلی اراکی لذت ببرید.

منبع : beryooni.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه