ساندویچ گوشت ماهی سالمون ترکیب شده با مقداری هویج تازه و مقداری خیار شور تازه می باشد و اگر به ادویه های تند هم علاقه مند باشید باید گفت فلفل و سرکه می تواند این ساندیچ را خوشمزه تر کند.

ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر

 

ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر
غذایی خوش طعم برای پذیرایی از مادرتان در روز مادر
ساندویچ گوشت ماهی سالمون ترکیب شده با مقداری هویج تازه و مقداری خیار شور تازه می باشد و اگر به ادویه های تند هم علاقه مند باشید باید گفت فلفل و سرکه می تواند این ساندیچ را خوشمزه تر کند.

زمان لازم : ۲۰ دقیقه

مواد لازم :

باگت یا نان ساندویچی یک نصفه نان
ماهی سالمون بدون استخوان ۱ عدد
گوجه فرنگی کوچک ۲ عدد
خیار شور ۱ عدد
هویج درشت رنده شده مقداری
ادویه جات ترش و تند (در صورت دلخواه ) مقداری

طرز تهیه :
۱ - در ابتدا یک نصفه رول ساندویچ را تهیه کرده و برای این کار بهتر است یک نان سالم را از وسط با چاقو برش بزنید. ماهی را پس از آنکه خوب پخته شد ،ریش ریش کرده و آنها را در نان می ریزیم .

۲ - هویج های رنده شده و خیار شور های برش زده شده و گوجه فرنگی های خرد شده را به محتوای ساندویچ اضافه می کنیم و در صورت تمایل می توانید مقداری ادویه جات تند و یا مقداری سرکه روی سالاد ساندویچ بریزید.

ارزش غذایی در هر وعده :
۴ گرم چربی اشباع نشده
۵۷۵ کیلو کالری بیامجی
۲۵ گرم چربی اشباع شده
۴ گرم فیبر
۱۲ گرم شکر
۱۳ گرم پروتئین
۱۰۹۴ میلی گرم سدیم
ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری

منبع : seemorgh.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه