با استفاده از یه پوست کن مخصوص خیارها رو از درازا خرد کنین

مواد لازم:

۲۰ عدد میگوی پاک شده و پخته
عصاره نصف یک لیموترش به همراه خلال پوستش
نصف قاشق چایخوری دانه خشخاش
۱ قاشق چایخوری روغن کلزا
۱ عدد خیار

میگوی-کبابی

طرز تهیه:

میگو، خلال پوست و عصاره لیموترش، دانه خشخاش و روغن رو در یه کاسه با هم مخلوط کرده و بذارین برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه خیس بخوره. در این زمان خیارها رو آماده کنین.

با استفاده از یه پوست کن مخصوص خیارها رو از درازا خرد کنین و وقتی که دیدین دانه های خیار داره زیاد میشه این کارو متوقف کنین.

خیارها رو طبق عکس به سیخ بکشین (از سیخ های چوبی استفاده کنین). یک میگو به هرکدوم اضافه کرده و بعد داخل یخچال بذارین تا برای زمانی که میخواین سرو کنین خنک بشه.

منبع: نوین زی

Tweet خیار و میگوی کبابی - تصویر 2
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه