اجاق گاز رو روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنین. ماهیتابه رو روی گاز گذاشته و روغن رو در ظرف داغ کنین و پیاز و فلفل رو تفت بدین تا نرم و طلایی رنگ بشه.

املت اسپانیایی

مواد لازم: (برای یک نفر)
روغن سرخ کردنی
یک عدد پیاز کوچک (خرد شده)
یک چهارم فلفل دلمه قرمز (دانه هاشون خارج کرده و نگینی خرد بشه)
دو عدد سیب زمینی کوچک پخته شده (قطعه قطعه شده)
۲۰۰ گرم گوجه فرنگی (خرد شده)
۹۵ گرم ماهی تن (بدون روغن داخلش)
یک قاشق غذاخوری گشنیز یا ریحان
یک عدد تخم مرغ

طرز تهیه:
اجاق گاز رو روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنین. ماهیتابه رو روی گاز گذاشته و روغن رو در ظرف داغ کنین و پیاز و فلفل رو تفت بدین تا نرم و طلایی رنگ بشه.
سیب زمینی رو به تابه اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت بدین.
گوجه فرنگی، ماهی تن و گشنیز رو اضافه کنین و بهش ۲ دقیقه زمان بدین.
با قاشق وسط مخلوط یه فضای خالی کوچیک ایجاد کرده و تخم مرغ رو داخلش بشکنین. برای ۲۰ دقیقه بپزینش. بعد از این زمان فورا با اسفناج پخته شده یا چاشنی جعفری تازه (در صورت دلخواه) سرو کنین.

منبع: نوین زی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه